HummelHaulerwijk

Hummel Haulerwijk - kwaliteit keukens, badkamers en tegels! Al meer dan 35 jaar is Hummel Haulerwijk dé keuken-, badkamer- en tegel specialist van Noord-Nederland. Professionaliteit, betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

HummelHaulerwijk Reviews

  Kijkje in de keuken

  Al aardig lang geleden een keuken aangeschaft bij Hummel. Samen met een aardige, meedenkende verkoper mijn keuken samengesteld. Prima, niks mis mee. Toen de keuken geleverd werd, moest men echer 3x terugkomen voordat men t keukenblad in t juiste materiaal èn de juiste afmetingen kon leveren. Toen ik daar mijn beklag over deed bij de bedrijfleider, kreeg ik de wind van voren. Enkele jaren later bleek het granieten werkblad verschoven te zijn, niet vastgezet te zijn. Daartoe eerst per mail (geen reactie) en later per telefoon contact gezocht met de zaak. De bedrijfsleider ontkende dat ik de keuken bij hen gekocht had. Nu, zoveel jaar later, via de website geinformeerd naar een inductieplaat uit hun webshop. Geen reactie. \\r\\nErgo: prima verkopers, maar uitvoering is dubieus en aftersales ronduit niet bestaand.

  Sterke punten
  Niet onderscheidend

  Zwakke punten
  Aftersales en service

  Super badkamer

  Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een badkamer laten plaatsen door Hummel. In overleg en met adviezen van Jan Hendrik Hummel onze droombadkamer kunnen realiseren. Nu, na een dik half jaar gebruik te hebben gemaakt van onze badkamer nog steeds superblij. Materialen top en afwerking door de mannen die alles hebben geplaatst geweldig . Een hele dikke aanrader. Op locatie een zeer uitgebreide showroom waardoor je gelijk een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Men neemt de tijd voor jou als klant en.... vraagt wat jij wil en dringt niet op wat ze zelf willen. Kijken naar de mogelijkheden en niet wat er niet kan. Vriendelijk , gastvrij en klantgericht. We hebben gelijk in de woonwinkel een prachtige bank voor een superprijs aangeschaft. :-) meer dan tevreden!

  Sterke punten
  Klant en zijn wensen staan voorop

  Zwakke punten
  Geen

  Super!

  Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de firma Hummel. We zijn hier super tevreden over. Vanaf het begin tot het einde goed met ons mee gedacht en komen alle afspraken keurig na. Ook een dikke pluim voor Jan Roede die het uitvoerende werk heeft gedaan. Ziet er echt fantastisch uit. We zijn heel erg tevreden en kunnen Hummel bij iedereen aanraden.

  Aanrader

  In ons vorige huis hadden wij een keuken van een ander firma, maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Hummel gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met andere leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Hummel was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op helpen en begeleiden. Echt een aanrader!

  Badkamer & toilet aankoop

  Wij hebben een badkamer en toilet gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring bij de aanschaf van de materialen is dat onze adviseur niets teveel was, geduldig en vriendelijk. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.

  Sterke punten
  Denken goed mee met alle wensen en het budget;
  Vakkundig personeel;
  Gemoedelijke showroom, met veel keus;
  Afspraken worden nagekomen.

  Zwakke punten
  Reageren via de mail duurt lang;
  Haulerwijk ligt niet echt gunstig.

  Schitterende badkamer

  Mijn vrouw en ik hebben hier vorig jaar (mei 2017) een badkamer gekocht. We zijn nog steeds erg tevredenen met de badkamer en kunnen Hummel zeker aanraden bij anderen mensen. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima.

  Sterke punten
  -Deskundigheid
  -Prijs/kwaliteit
  -Mooie showroom
  -Uitgebreid tegelassortiment

  Zwakke punten
  -Haulerwijk de plaats was voor ons wel ver weg ;)
  -Het liefst hebben ze dat je een afspraak maakt daar. In ons geval moesten we dus weer een keer terugkomen omdat ze toen bezig waren met andere mensen.

Bezoek HummelHaulerwijk

Schrijf een review