Hummel Haulerwijk - kwaliteit keukens, badkamers en tegels! Al meer dan 35 jaar is Hummel Haulerwijk dé keuken-, badkamer- en tegel specialist van Noord-Nederland. Professionaliteit, betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

HummelHaulerwijk Reviews

 • Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een badkamer laten plaatsen door Hummel. In overleg en met adviezen van Jan Hendrik Hummel onze droombadkamer kunnen realiseren. Nu, na een dik half jaar gebruik te hebben gemaakt van onze badkamer nog steeds superblij. Materialen top en afwerking door de mannen die alles hebben geplaatst geweldig . Een hele dikke aanrader. Op locatie een zeer uitgebreide showroom waardoor je gelijk een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Men neemt de tijd voor jou als klant en.... vraagt wat jij wil en dringt niet op wat ze zelf willen. Kijken naar de mogelijkheden en niet wat er niet kan. Vriendelijk , gastvrij en klantgericht. We hebben gelijk in de woonwinkel een prachtige bank voor een superprijs aangeschaft. :-) meer dan tevreden!

  Sterke punten
  Klant en zijn wensen staan voorop

  Zwakke punten
  Geen

  Door Erwin op 15 mei 2020 Reageer
 • Super! -

  Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de firma Hummel. We zijn hier super tevreden over. Vanaf het begin tot het einde goed met ons mee gedacht en komen alle afspraken keurig na. Ook een dikke pluim voor Jan Roede die het uitvoerende werk heeft gedaan. Ziet er echt fantastisch uit. We zijn heel erg tevreden en kunnen Hummel bij iedereen aanraden.

  Door Scholten op 3 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • In ons vorige huis hadden wij een keuken van een ander firma, maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Hummel gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met andere leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Hummel was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op helpen en begeleiden. Echt een aanrader!

  Door Peter Dijk op 23 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij hebben een badkamer en toilet gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring bij de aanschaf van de materialen is dat onze adviseur niets teveel was, geduldig en vriendelijk. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.

  Sterke punten
  Denken goed mee met alle wensen en het budget; Vakkundig personeel; Gemoedelijke showroom, met veel keus; Afspraken worden nagekomen.

  Zwakke punten
  Reageren via de mail duurt lang; Haulerwijk ligt niet echt gunstig.

  Door Guusje Vorm op 21 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Mijn vrouw en ik hebben hier vorig jaar (mei 2017) een badkamer gekocht. We zijn nog steeds erg tevredenen met de badkamer en kunnen Hummel zeker aanraden bij anderen mensen. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima.

  Sterke punten
  -Deskundigheid -Prijs/kwaliteit -Mooie showroom -Uitgebreid tegelassortiment

  Zwakke punten
  -Haulerwijk de plaats was voor ons wel ver weg ;) -Het liefst hebben ze dat je een afspraak maakt daar. In ons geval moesten we dus weer een keer terugkomen omdat ze toen bezig waren met andere mensen.

  Door Gerald Doorn op 9 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek HummelHaulerwijk

Schrijf je eigen reviewVergelijkBadkamerwinkels

Op vergelijkbadkamerwinkels.nl lees je reviews over alle badkamerwinkels van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Badkamerwinkels