Reviews van deze auteur

Super!

Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de firma Hummel. We zijn hier super tevreden over. Vanaf het begin tot het einde goed met ons mee gedacht en komen alle afspraken keurig na. Ook een dikke pluim voor Jan Roede die het uitvoerende werk heeft gedaan. Ziet er echt fantastisch uit. We zijn heel erg tevreden en kunnen Hummel bij iedereen aanraden.

Aanrader

In ons vorige huis hadden wij een keuken van een ander firma, maar die leverancier liet nog wel wat te wensen over. Op aanraden van familie hebben wij onze nieuwe keuken bij Hummel gekocht. We hadden uiteraard vergeleken met andere leveranciers, maar qua prijs maakte het niet veel uit (Hummel was zelfs een paar honderd euro duurder). Maar de service en uitleg vooraf gaf voor ons de doorslag. En dat blijkt achteraf ook terecht. Het hele proces is bij hun gewoon (zoals het overal zou horen) gericht op helpen en begeleiden. Echt een aanrader!

Badkamer & toilet aankoop

Wij hebben een badkamer en toilet gekocht en laten plaatsen. Onze ervaring bij de aanschaf van de materialen is dat onze adviseur niets teveel was, geduldig en vriendelijk. Ze weten wat ze doen en zo niet wordt het gedaan door een collega die het wel weet. Afspraak is afspraak en dat werkt erg fijn.

Sterke punten
Denken goed mee met alle wensen en het budget; Vakkundig personeel; Gemoedelijke showroom, met veel keus; Afspraken worden nagekomen.

Zwakke punten
Reageren via de mail duurt lang; Haulerwijk ligt niet echt gunstig.

Schitterende badkamer

Mijn vrouw en ik hebben hier vorig jaar (mei 2017) een badkamer gekocht. We zijn nog steeds erg tevredenen met de badkamer en kunnen Hummel zeker aanraden bij anderen mensen. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima.

Sterke punten
-Deskundigheid -Prijs/kwaliteit -Mooie showroom -Uitgebreid tegelassortiment

Zwakke punten
-Haulerwijk de plaats was voor ons wel ver weg ;) -Het liefst hebben ze dat je een afspraak maakt daar. In ons geval moesten we dus weer een keer terugkomen omdat ze toen bezig waren met andere mensen.