MegaDump Dalen

Sanitairwinkel Megadump Dalen - Badkamers, Tegels & Sanitair - MegaDump Dalen Megadump Dalen, dé sanitairwinkel voor uw badkamer, tegels, toilet of douche. ✓Scherpe Online prijzen ✓ Snelle levering ✓ 2500 m2 showroom Dalen.

MegaDump Dalen Reviews

  Constructiefout (dure !!) douchecabine

  De bestelling, betaling en levering gingen vlot. Daarover geen klachten. Toen echter bleek dat mijn douchecabine een fabricagefout had, hield alle service op. De klacht werd niet erkend, de schuld werd op mij geschoven (niet juist gekit), alles werd afgewimpeld. Een oplossing ? Werd niet geboden, dus die heb ik zelf maar verzorgd door een lokale badkamerspecialist erbij te halen. Die kon vanzelfsprekend de fabricagefout niet wegnemen maar heeft wel gezorgd voor n oplossing om verdere schade aan douchecabine (op langere duur) te voorkomen.

  Zwakke punten
  Neemt geen enkele verantwoordelijkheid als er problemen met een product zijn. Biedt klant geen oplossingen.

  Super goede service en snel reactie

  We hadden een kraan besteld en dachten dat er 1 werkdag levertijd op zat maar dat bleek toch langer. We hadden eigenlijk gelijk een kraan nodig. Er kwam een alternatief welke gelijk verzonden kon worden. Deze was wel iets duurder maar dat hebben ze voor eigen rekening genomen. Echt super goede service !! Echt petje af.

  Sterke punten
  snelle reatie

  Zwakke punten
  nvt

  schade ligbad bij aflevering

  Na een levering kwamen wij tot de ontdekking dat het ligbad beschadigd was. Contact opgenomen met megadump. Na 2 dagen reactie gekregen, nooit vermeld dat het bad niet geplaatst mocht worden. Toen het puntje bij het paaltje kwam, mocht het bad niet geplaatst worden en helaas konden ze niks met de transportschade. Wel de mogelijkheid gekregen om een nieuw bad aan te schaffen voor een serviceprijs. Maar daar hebben wij vriendelijk voor bedankt. Voor ons geen megadump meer

  Zwakke punten
  neemt geen verantwoordelijkheid

  Uitstekende service, snelle behandeling van mails

  Hier wat spullen gekocht. Bij 1 artikel ging het mis maar mails daarover werden binnen een dag beantwoord. Door Ralph Levelink van Megadump is alles heel keurig afgerond, complimenten !

  Sterke punten
  heel snel antwoord op mails, persoonlijke inzet van medewerker Ralph Levelink

  Zwakke punten
  -

Bezoek MegaDump Dalen

Schrijf een review