Landelijke Badkamerwinkels

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Sanidirect

Sanidirect

Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte sanitair specialisten.

Kwaliteit staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij streven ernaar om voor ieder budget een badkamer aan te bieden die helemaal voldoet aan jouw wensen. De prijzen van onze complete badkamers varië
Lees verder »

Bezoek Sanidirect

2

Reviews en Ervaringen over Baderie

Baderie

Baderie: al 30 jaar dé badkamer & sanitair specialist van Nederland. Alle topmerken & Ruim 50 showrooms bij u in de buurt! De grote kracht van Baderie is dat we de volledige badkamer kunnen realiseren en zowel de uitstraling als de functionaliteit centraal stellen. Daar zijn wel zes of zeven disciplines voor nodig en wij hebben ze allemaal in eigen huis.

We doen niet alleen het installatiewerk, ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc. Als klant hoeft u niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijfjes, één contactpersoon bij Baderie regelt alles. Daarin is B
Lees verder »

Bezoek Baderie

3

Reviews en Ervaringen over Sani-Dump

Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé nummer 1 in sanitairland en dat komt omdat je bij Sani-Dump alles kunt vinden met betrekking tot sanitair en dat voor een aantrekkelijke prijs. Waar u anders verschillende sanitairzaken moet bezoeken om een keuze te maken voor uw badkamer kunt u bij Sani-Dump in één van onze megastores terecht voor werkelijk alles wat u nodig heeft en wij helpen u met uw badkamer inrichten.

Met 24 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 18 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Gro
Lees verder »

Bezoek Sani-Dump

4

Reviews en Ervaringen over Badkamerwarenhuis

Badkamerwarenhuis

Badkamerwarenhuis beschikt over een showroom van 1000 m2, hiermee is het voor ons mogelijk om veel van assortiment te tonen. Hoewel we nog over een veel groter assortiment beschikken dan we kunnen laten zien is er bij ons altijd wel iemand aanwezig die u van veel informatie kunt voorzien.

Wilt u een badkamer kopen? En bent u gericht op zoek, of weet u nog niet precies wat u wilt? Dan bent u in beide gevallen van harte welkom in onze showroom! Waarbij onder het genot van een kopje koffie of thee wij u graag van al het benodigde advies voorzien.
Lees verder »

Bezoek Badkamerwarenhuis

5

Reviews en Ervaringen over Bathrooms

Bathrooms

Home

International Bathrooms, leverancier van Luxe badkamers en innovatieve antikalksystemen.
Lees verder »

Bezoek Bathrooms

6

Reviews en Ervaringen over Binnenhuiscenterrab

Binnenhuiscenterrab

Bouwcenter


Bouwcenter. Weet hoe 't werkt! Bekijk onze webshop of zoek een van onze vestigingen.
Lees verder »

Bezoek Binnenhuiscenterrab

7

Reviews en Ervaringen over Gamma

Gamma

GAMMA bouwmarkten - doe het zelf bouwmarkt

De bouwmarkt bij u in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Bezoek de GAMMA bouwmarkt of bestel hier online.
Lees verder »

Bezoek Gamma

8

Reviews en Ervaringen over Praxis

Praxis

Alles over badkamer, bad en douche vind je op Praxis.nl | Praxis

Badkamer verbouwen? Neem een kijkje in het sanitair assortiment van Praxis. Bekijk meubelen, baden, douches of toiletten voor jouw badkamer.
Lees verder »

Bezoek Praxis

9

Reviews en Ervaringen over Schmidt-Keukens

Schmidt-Keukens

Schmidt keukens en badkamers
Lees verder »

Bezoek Schmidt-Keukens

10

Reviews en Ervaringen over Van Marcke

Van Marcke

Van Marcke | Thuis in warmte en water

Badkamers, keukens, verwarming en duurzame energie voor iedereen. Bij ons vind je inspiratie, advies en kwaliteitsproducten voor elke smaak en budget.
Lees verder »

Bezoek Van Marcke

11

Reviews en Ervaringen over Woonexpress

Woonexpress

Badkamer inrichten? - Woonexpress

Ruime collectie met o.a. badkamermeubels, -rekken, wasmanden, badtextiel en meer. ✓Direct leverbaar ✓9 winkels ✓Gratis afhalen - Bekijk direct!

Badkamer
Lees verder »

Bezoek Woonexpress