Sani-Dump is al jaren dé nummer 1 in sanitairland en dat komt omdat je bij Sani-Dump alles kunt vinden met betrekking tot sanitair en dat voor een aantrekkelijke prijs. Waar u anders verschillende sanitairzaken moet bezoeken om een keuze te maken voor uw badkamer kunt u bij Sani-Dump in één van onze megastores terecht voor werkelijk alles wat u nodig heeft en wij helpen u met uw badkamer inrichten. Met 24 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 18 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen.

Sani-Dump Reviews

  Verkopen, maar geen service

  Voor bijna 8000 euro aan badkamer spullen gekocht. Dag van levering worden om 18:00 uur 2 pallets voor de deur gezet. Zie zelf maar hoe je alles binnen krijgt. Dag 2 een mail, de kranen zijn niet geleverd, ze komen een week later. Week 2, de kranen komen 6 weken later. Geboden oplossing: we moeten maar andere kranen uitzoeken. Even de kranen gegoogled, Ze zijn in Rotterdam op voorraad en 40 euro goedkoper. Bij de afmontage komen we onderdelen tekort, ze staan wel op de factuur maar niet op de pakbon. Weer een ritje naar sanidump om ze zelf op te halen. Als we de spiegel willen ophangen zien we een paar krassen die met een stift zijn gemarkeerd. B keuze? Kontakt met sanidump opgenomen, eerste wat ze mededelen: als we de spiegel ophangen heb je hem geaccepteerd met de krassen. Na overleg wordt er toch een nieuwe spiegel besteld die ik na 4 weken zelf mocht komen ophalen, monteren, omruilen en de bekraste weer retour brengen.
  Ze verkopen graag bij Sani-Dump maar klantvriendelijkheid of service is waardeloos. Doen ze hun naam toch nog eer aan: dumpzaak!

  Sterke punten
  Verkopen

  Zwakke punten
  Geen service

  Service

  Geleverde rimloze wc bleek bij doorspoelen ontzettend te spatten. Visite kwam met schaamrood de kamer binnen. Reden spatten water op de broek na het doorspoelen. Na het probleem bij de vestiging in Drachten na een jaar bespreekbaar te hebben gemaakt werd er na overleg met de filiaalmanager niet moeilijk gedaan. OMRUILEN, was het devies. En dit alles ZONDER EXTRA kosten. Dit vind ik topservice! Hierbij een warme douche van een gelukkige familie uit Heerenveen. Speciale dank aan Wiebe.

  Sterke punten
  Luisteren naar de klant in brede zin en vertalen in de beste oplossing.

  Zwakke punten
  Geen.

  Slechte service

  Complete badkamer meubels gekocht inclusief de tegels.
  Bij het ontwerp en het uitkiezen van de meubels erg goed geholpen in Utrecht.
  We hebben de spullen opgehaald in Dordrecht. Echter waren de tegels incompleet en stuk.
  Voor een nalevering moesten we opnieuw naar Dordrecht (45 min rijden). Uiteindelijk nog een nalevering gekregen die zo lang op zich liet wachten waardoor de badkamer inmiddels al klaar was en we het op een andere manier hadden opgelost.
  Meerdere keren gebeld dat de laatste nalevering niet meer hoeft, wordt niet teruggebeld. Sanidump geeft echter geen geld terug en staan er op dat we de nalevering ophalen. Volgens medewerker mogen we het gratis (!) komen ophalen. Dit is altijd het geval, dus rare 'tegemoetkoming'.
  Kortom, meubels prima, service ronduit slecht. Zou het zeker niet aanbevelen

  Sterke punten
  Goede meubels voor lage prijs

  Zwakke punten
  Erg slechte service

Bezoek Sani-Dump

Schrijf een review