Uw Badkamer en Sanitair bestelt u online snel en voordelig bij Badkamer.nl, bij een team van ervaren badkamer specialisten. Badkamer.nl bied een volledig assortiment aan sanitair producten voor uw badkamer, boorbeeld een Helo Sauna; of het nu gaat om een badmeubel, Solid Surface vrijstaand bad, douchecabine of wastafels en opzetkommen van Solid Surface, maar ook de Wellness producten zoals een stoomcabine, infraroodsauna of whirlpool / bubbelbad. Badkamer.nl: bestel online uw sanitair producten in onze webwinkel, of kom naar onze Showroom in Soesterberg, en laat ons uw droom Badkamer ontwerpen.


Badkamer.nl Reviews

 • Snelle reactie, goede communicatie, problemen zijn er om opgelost te worden en de kwaliteit van de producten is qua prijs kwaliteit in onze optiek nergens beter te krijgen. De slogan van Tieleman keukens "het kopen van een keuken moet een feestje zijn" is zeker ook van toepassing op het kopen van een badkamer bij badkamer.nl. Faizal Hofman super bedankt!

  Groet van John en jose

  Sterke punten
  Kwaliteit, afspraak is afspraak, kortom open en transparant. O ja offerte gelijk met tekening zonder gezeur van gelijk beslissen zoals bij veel andere zaken

  Zwakke punten
  Geen

  Door Marie jose Scheepers - de op 6 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • nieuwe badkamer geleverd en geïnstalleerd door Badkamer.nl, perfect uitgevoerd en alle afspraken nagekomen! Top

  Sterke punten
  betaalbaar sanitair van hoog niveau

  Door Fielt op 9 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Badkamer.nl

Schrijf je eigen reviewVergelijkBadkamerwinkels

Op vergelijkbadkamerwinkels.nl lees je reviews over alle badkamerwinkels van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Badkamerwinkels