Uw Badkamer en Sanitair bestelt u online snel en voordelig bij Badkamer.nl, bij een team van ervaren badkamer specialisten. Badkamer.nl bied een volledig assortiment aan sanitair producten voor uw badkamer, boorbeeld een Helo Sauna; of het nu gaat om een badmeubel, Solid Surface vrijstaand bad, douchecabine of wastafels en opzetkommen van Solid Surface, maar ook de Wellness producten zoals een stoomcabine, infraroodsauna of whirlpool / bubbelbad. Badkamer.nl: bestel online uw sanitair producten in onze webwinkel, of kom naar onze Showroom in Soesterberg, en laat ons uw droom Badkamer ontwerpen.


Badkamer.nl Reviews

  Top service en kwaliteit!

  Snelle reactie, goede communicatie, problemen zijn er om opgelost te worden en de kwaliteit van de producten is qua prijs kwaliteit in onze optiek nergens beter te krijgen. De slogan van Tieleman keukens "het kopen van een keuken moet een feestje zijn" is zeker ook van toepassing op het kopen van een badkamer bij badkamer.nl. Faizal Hofman super bedankt!

  Groet van John en jose

  Sterke punten
  Kwaliteit, afspraak is afspraak, kortom open en transparant. O ja offerte gelijk met tekening zonder gezeur van gelijk beslissen zoals bij veel andere zaken

  Zwakke punten
  Geen

  Top bedrijf!

  nieuwe badkamer geleverd en geïnstalleerd door Badkamer.nl, perfect uitgevoerd en alle afspraken nagekomen! Top

  Sterke punten
  betaalbaar sanitair van hoog niveau

Bezoek Badkamer.nl

Schrijf je eigen review